Asiakastiedote: Fincoat Oy + Finn-CVD Oy

Fincoat Oy on ostanut Finn-CVD Oy:n pinnoitusliiketoiminnan alkaen 1.8.2011.

Tj Sami Suomalainen, Fincoat Oy: “Yrityksemme ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan, joten nyt tapahtuva liiketoimintakauppa on mielestäni luonnollinen jatkumo kahden eri vaiheessa olevan perheyrityksen yhteistyössä. Fincoat on vuonna 2005 perustettu termisesti ruiskutettuihin kovapinnoitteisiin erikoistunut yritys. Toimintamme perustuu asiantuntemukseen, monipuoliseen osaamiseen, yhteistyöverkostoon ja alan uusimpaan teknologiaan. Asiakkaamme ovat pääosin paperi- ja teknologiateollisuuden suuryrityksiä sekä useita PK-yrityksiä. Finn-CVD Oy:n liiketoiminnan ostaminen lisää ja monipuolistaa pinnoitetarjontaamme. Uskomme sen myötä pystyvämme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin paremmin.”

Toimitusjohtaja Heikki Ristolainen, Finn-CVD Oy: “Eläkeiän lähestyessä olen jo muutaman vuoden ajan etsinyt jatkajaa vuonna 1983 perustamalleni erikoispinnoitteita valmistavalle perheyrityksellemme. Nyt syntynyt ratkaisu on mielestäni erinomainen asiakkaidemme kannalta. Fincoat Oy on vahva ja luotettava kumppani kulutusta kestävien pinnoitteiden valmistajana. Toimin henkilökohtaisesti vuoden ajan tietotaidon siirtäjänä varmistaen näin pin- noitteidemme korkean laadun jatkumisen. Tässä yhteydessä haluan myös kiittää lämpimästi Teitä, arvoisat asiakkaamme, kuluneista vuosista ja meille osoittamastanne luottamuksesta.”

Uudet yhteystiedot Pinnoitettavien osien toimitusosoitteet säilyvät toistaiseksi ennallaan, vain yrityksen nimi muuttuu:

Fincoat Oy Päiviöntie 8 12400 Tervakoski Tai Fincoat Oy Wurthintie 3 11710 Riihimäki Puh. 0207558640 Faksi 0207558641 Sähköposti: sami.suomalainen(@)fincoat.fi